N

Elsősegélynyújtás képzési programok

A bajba került embernek nyújtott segítség egyike a legelvárhatóbb emberi cselekedeteknek. Az egészségügyi elsősegélynyújtáshoz szükséges tudás elsajátítása mindenki számára lehetővé teszi ezeknek az ismereteknek a szükségszerű alkalmazását. A mentők nem tudnak minden baleseti helyszínre az adott szituációnak megfelelő gyorsasággal kiérkezni, ezért rendkívül fontos, hogy már a szakellátás érkezése előtt elsősegélyben részesüljenek a bajbajutottak.

Elsősegélynyújtási tanfolyamainkat gyakorlattal rendelkező mentőtiszt tartja, aki nemzetközi traumatológiai és európai újraélesztési instruktori minősítéssel rendelkezik. Tanfolyamot 8-12 fő jelentkezése esetén indítunk, üzemi elsősegély esetén kihelyezett képzésre (Megrendelő székhelyén/telephelyén) is van lehetőség. A képzéseket -a programok intervallumától és létszámtól függően- 10.000-17.900 Ft+ÁFA/fő áron tartjuk, melyet világszínvonalú oktató eszközökkel, az aktuális és nemzetközileg is elfogadott eljárásrendeknek megfelelően mutatjuk be.

Tanfolyamainkat ajánljuk:

  • Jogosítványhoz, hisz kötelező…
  • Munkáltatóknak, hisz a munkahelyen – jellegének, elhelyezkedésének, a veszélyforrásnak, a munkavállalók létszámának, a munka szervezésének megfelelően – biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit.
  • Azoknak, akik tisztában szeretnének lenni létfontosságú dolgokkal.

Képzési program: üzemi elsősegély
Képzési program: újraélesztés
Képzési program: közúti elsősegély


Referenciák

Buddha Bár Hotel – Budapest Centrum Autóiskola Salgótarján Város Önkormányzata
Hegedűs Autós Motoros Iskola ISVH Műszaki Szolgáltató Zrt KLIK Salgótarjáni Tankerület
LAK-ÉP-KER 1998 Kft. Magyar Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezete Mazsola Nógrád Autósiskola Bt.
MESTER Építőmérnök Projekt kft. MONT-INOX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány
Nógrád Volán – KMKK Zrt. Salgótarjáni TI Palóc Mentőalapítvány CBA- Palóc Nagykereskedelmi Kft.
Parafix Hungária Kft. Quasimodo Fitness Mázli Autósiskola
VMSZ – Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata Magyar Labdarúgó Szövetség AXAMO Ruházati Kft.

Önismereti tréningek

student-849828_640

“Amikor valakit bírálsz, nem őt minősíted, hanem önmagadat.”
Wayne Dyer

 “Hibát követ el, aki arra vágyik, hogy megértsék, mielőtt még megfejtette volna önmagát.”
Simone Weil

Személyiségünk azon területe, mely önmagunk és mások előtt is nyitott, ismert dinamikusan változik azáltal milyen visszajelzéseket kapunk társainktól, s ahogyan ezeket a  visszajelzéseket hasznosítjuk a hétköznapokban. Környezetünk tagjai tükröt tartanak elénk, melybe mi, ha elég bátrak vagyunk, beletekinthetünk, hogy énünket olyanná formálhassuk, amilyennek Mi magunk is látni szeretnénk. Az önismereti tréning „védett terepen” teremt alkalmat arra, hogy mindenki megtapasztalja milyen hatást vált ki másokból, milyennek látja őt környezete.


Kommunikációs készségek fejlesztése

student-849822_640

A hatékony kommunikáció nem veleszületett képességünk! Ahhoz, hogy a céljaink eléréséhez, vágyaink megvalósításához, munkahelyi feladataink sikeres ellátásához szükséges képességekkel rendelkezzünk magunk is hozzájárulhatunk azáltal, ha tudatosan használjuk azokat a jelzéseket, melyek tartalmi közléseinket kísérik, vagyis a nonverbális kommunikációt! Ehhez természetesen nem nélkülözhető saját kommunikációs stílusunk ismerete, (feltárása) esetleges hibáink felismerése, korrigálása sem. A szituációs játékok jó alkalmat kínálnak az új ismeretek bírálatok nélküli kipróbálására.


Eredményes konfliktuskezelés

pair-3361949_640

“Nehézségeink legtöbbje egyszerűen elpárologna, ha ahelyett, hogy rettegünk tőlük, merészen elhatároznánk magunkban azt, hogy megoldjuk őket!”
Orison Swett Marden

Az élet különböző területein kerülhetünk konfliktusba. A cél nem a konfliktusok elkerülése, hanem azok hatékony, mindkét félre vonatkozóan eredményes kezelése. Ahhoz, hogy ezt elérhessük tisztában kell lennünk saját kommunikációs stílusunkkal, személyiségünk alapvető jellemzőivel, s elszántsággal kell rendelkeznünk a változtatással kapcsolatban. A tréning segít az erősségek és a nehezítő tényezők felismertetésében és gyakorlási terepet biztosít a –negatív- következmények nélküli kipróbáláshoz.


Csapatépítés

team-4529717_640

“Egyedül a legnagyobb erő sem tehet mindent, mondhatnám, nem tehet sokat: egyesített erőknek pedig a lehetetlennek látszó is gyakran lehetséges. Mit ér egy csepp víz? De milliomonként egyesült cseppek megdöbbentő erőt fejtenek ki.”
Kölcsey Ferenc

“Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.”
Ralph Waldo Emerson

A csapatépítő tréning lehetőséget nyújt arra, hogy a munkatársak eddig ismeretlen oldalukról is megmutatkozhassanak, a munkakörükön túlmutató tulajdonságaikat is megcsillanthassák a csoport előtt. Felszínre kerülhetnek olyan képességek, melyek eddig kiaknázatlanul hevertek, pedig nagyban elősegíthetnék a szervezet hatékonyságát! A komoly munka csak álca! A jó kedv, vidámság, a közös nevetés nem mellőzhető ezekben a helyzetekben!

Fokozza a hangulatot, ha a képzelet szárnyát szabadjára engedve, a programot a természetben valósíthatjuk meg!


Burn-out

laptop-3087585_640

A megpróbáltatás olyan, mint az erős szél. Mindent letép rólunk, ami letéphető, tehát olyannak látjuk magunkat, amilyenek valójában vagyunk.”
Arthur Golden

A legvágyottabb munka is okozhat fásultságot, erőtlenséget, a feladat iránti érdektelenséget, ha monotonná válik, hiányoznak az új kihívások, ha elmarad az elismerés.

szechenyi2020-logo