N

Ha van egy jó ötlete, elképzelése, mi segítünk a szükséges forrás felkutatásában, és a sikeres megvalósításhoz vezető út zökkenőmentessé tételében az alábbi szolgáltatásainkkal:

Projekttervezés

Fejlesztési elképzeléseit rögzítjük, javaslatokat teszünk a fejlesztési elképzelések kialakítására, szükség esetén egyeztetünk az érintett szakmai döntéshozókkal, véglegesítjük a projekttervet.

Pályázat előkészítés

A pályázat beadásához szükséges árajánlatokat ellenőrizzük, költségbecslést készítünk, meghatározzuk a költségkeretet, összeállítjuk a költségvetést, segítünk a szakmai anyag kidolgozásában, amennyiben a pályázat megköveteli, megvalósíthatósági tanulmányt írunk.

Pályázatírás

Elkészítjük az adott pályázati kiírásnak mindenben megfelelő dokumentumokat, bekérjük, feldolgozzuk, összesítjük a pályázati adatlaphoz szükséges adatokat, segítséget nyújtunk az indikátorszámok meghatározásában, a szükséges mellékletek összegyűjtésében, összeállítjuk és benyújtjuk a pályázati anyagot.

Projektmenedzsment

Nyomon követjük a projekt előrehaladását, ellenőrizzük a tervszerűsége, összehangoljuk a folyamatok és közreműködők tevékenységét.

Javaslatokat teszünk a projektmegvalósítás stratégiai kérdéseiben, a tapasztalt hiányosságokat elemezzük, javaslatot adunk a megoldásra.

A Támogatási Szerződésben rögzített feladatok teljesítése érdekében a projekt megvalósulás helyszínein rendszeres, teljes körű ellenőrzést tartunk.

Előkészítjük a projekt előrehaladási, időközi és zárójelentéseket, szükség eseténa támogatási szerződés módosítását. Felügyeljük az egyéb folyamatok (nyilvánosságbiztosítás, rendezvényszervezés, könyvvizsgálat, műszaki ellenőrzés, stb.) dokumentálását.


KÉRJE AJÁNLATUNKAT:

3100 Salgótarján, Március 15 út 22.

+36-30/ 638- 4084

nrgi@nrgi.hu

szechenyi2020-logo