PAD program

A statisztikák szerint Magyarországon minden harmincadik percben meghal valaki kórházon kívül, hirtelen szívhalálban. A betegek 20-30%-a nyilvános helyen lesz rosszul. Újraélesztésükre az első öt percben van a legnagyobb esély. Az alapszíntű újraélesztés (BLS) mindenki számára elsajátítható. Ennek a beavatkozásnak a kiegészítésére – a sikeres újraélesztés alapvető igényének szüksége miatt – találhatóak meg, egyre több helyen a félautomata defibrillátorok (AED), melyek nagyon egyszerűen használhatóak.

Köztudott, hogy társadalmi kezdeményezés született, annak érdekében, hogy defibrillátorokkal szereljék fel a nagyobb forgalmú helyeket: tömegközlekedési eszközöket, önkormányzati hivatalokat, bevásárlóközpontokat, bankokat, vasútállomásokat, sportegyesületeket, rendezvény-helyszíneket, de elsősorban azokat a helyeket, amelyek öt percen belül nem érhetőek el defibrillátorral!

Az alábbi készülék minden szakmai elvárásnak és ÁNTSZ előírásának megfelel. Az Egyesült Államokban a Medtronic – Physio-Control cég gyártja, mely világelsőnek számít az AED piacon. Az eszköz használatakor a helyszínre érkező Országos Mentőszolgálat kompatibilis csatlakozást tud realizálni a saját eszközéhez, folyamatban lévő újraélesztéskor.

   padprogram

Ezen ismeret megszerzését az eszköz beszerzésekor biztosítom. Az oktatás 4-12 fős csoportokban, az Önök által biztosított helyszínen zajlik 4 óra intervallumban, ahol a készülék, működés közben kerül bemutatásra.

Remélem ajánlatom, felkeltette érdeklődését, s talán éppen az Önök eszköze lesz az, amely megment egy, vagy akár több életet a közeljövőben.

Az EMD Hungary Kft. nevében

Üdvözlettel:

Németh Gábor
mentőtiszt, egészségügyi szakmenedzser
Telefon: +36-30-9660-680, +36-20-3366-232


Árajánlat kérés:

 3100 Salgótarján, Március 15 út 22. ¼ 
+36-30-9660-680
ng@nrgi.hu
Ajánlat kérésével kérem forduljon hozzánk bizalommal.